Tårtfabriken

Stolt jägare.

Kategori: Tårtor såklart.

Ännu en tårta till en jaktintresserad herre. Häftigt med den cammofärgade "grunden" tycker jag. Jag färgade in sugarpastan seperat i tre olika färger, delade sedan i små bitar som jag knådade ihop lite försiktigt och kavlade ut som vanligt.
Det är då en ljus botten, hallonfrosting på första lagret och rabarbermousse med jordgubbsbitar på andra. Figurer är gjorda i flowerpaste.


Alien vs. Predator.

Kategori: Tårtor såklart.

Här har vi en tårta med Predator på, en riktig utmaning men är ändå nöjd med resultatet! Ljusa bottnar, rabarbermousse med jordgubbsbitar och jordgubbsgelé. Täckt med sugarpaste och predator gjord i flowerpaste. Målat den med ätbar silverfärg, tycker det var en riktig läcker färg. Så även det guldiga på klämmorna i håret. På sidan av tårtan står det så klart; Alien vs. Predator.

Vovven Kelly.

Kategori: Tårtor såklart.

Här har vi då en tårta med Kelly som faktiskt ligger så här med benen. Tårtan är gjord med mörka bottnar, chokladmousse och dumlefluff. Täckt med sugarpaste med vitchokladsmak och dekorationer gjorda med modeleringmassa.
Prinsess.

Kategori: Tårtor såklart.

En prinsesstårta i "fel" färg. Hoppsan så det kan gå! Det är iallafall ljusa bottnar med hallonsylt, vaniljkräm och grädde. Täckt med marsipan och dekorationer också de marsipan.
En riktig färgklick.

Kategori: Tårtor såklart.

En blå liten tårta med färgburkar som rinner ut över tårtan. Ljusa bottnar med Hallonmousse och sylt. Täckt med sugarpaste med vitchokladsmak och dekorationer gjorda av modeleringpasta.

Älgen Hälge.

Kategori: Tårtor såklart.

Här har vi då Hälge, sittande på en skogsgrön tårta. Ljusa bottnar, skogsbärsmousse och sylt. Täckt med sugarpaste och figurer i modeleringspasta.Välkommen till min nya blogg!

Kategori: För att beställa.

Välkommen, vad kul att du hittat hit! :)
Här kommer jag att lägga upp bilder och försöka berätta så gott det går om mina tårtor. Skulle du vilja komma i kontakt med mig för att beställa tårta eller bara för att fråga om något som rör tårtorna så är det bara att maila mig!

Jag gör allt, då menar jag inprincip allt!! Bara din fantasi som sätter gränser med andra ord. Jag tycker att en personlig tårta är a och o på födelsedagen och hjälper dig gärna med det praktiska. Bara du kommer med idén så fixar jag resten.

Mailen: LinJoh90@gmail.com
Jag bor i Umeå!