Tårtfabriken

Två hundar.

Kategori: Tårtor såklart.

Idag blev det två stycken busfrön på tårtan. Ljusa bottnar, hallongelé och hallonfrosting på första lagret och svartvinbärsmousse och hallonmousse på andra lagret. Det är en smak som blivit mycket eftelängtad. Frostingen som är lite syrligare i smaken gör sig riktigt bra tillsammans med  det söta. Tårtan är täckt med sugarpaste. Figurerna är gjorda i modelleringsmassa.

 

Bilderna blev tagna med kort varsel, så ni får nöja er med detta.

 

Lite närbilder.

 

Födelsedagstraktor.

Kategori: Tårtor såklart.

Har man inte råd att köpa en traktor till pojkvännen i födelsedagspresent, då duger nog denna lika bra. Ljusa bottnar, vaniljkräm på första lagret och jordgubbsgelé och jordgubbsmousse på andra lagret. spacklad med grädde och täckt med sugarpaste. Figurer gjorda i modeleringspasta och sugarpaste. Blommorna är gjorda i kristyr.

 

 

Tidningen.

Kategori: Tårtor såklart.

Har ju glömt berätta, jag har varit med i tidningen med tårtan jag gjorde på uppbaket. Jag lägger upp bilden med en gång. Den är lite halvdålig och sådär, men här kommer den:

Till mitt uppbak.

Kategori: Tårtor såklart.

Här har vi tårtan jag hade till uppbaket. En liten bagare omringad av verktyg och bullar, passade så perfekt nu till uppbaket. Ljusa bottnar. På första lagret har vi blåbärsmousse och på andra lagret hallonmousse. Locket är i marsipan. Figurerna är gjorda i modelleringspasta och vanlig sugarpaste.

 

En utan bakgrund också, för en bättre överblick.